Hoe werkt het?

 

Ik werk als zelfstandige kraamverzorgter;  ZZPer (zelfstandige zonder personeel). Als je belangstelling hebt om mij te vragen, kun je me gewoon mailen of bellen. Omdat ik natuurlijk maar een beperkt aantal gezinnen kan helpen, zullen we moeten kijken of het in de agenda past. Het is dus verstandig om op tijd contact te zoeken. 

Als zelfstandige kraamverzorgster maken jij en ik afspraken over de zorg. Ruim voor de bevalling kom ik bij je langs voor een kennismaking en een intake gesprek. Dan nemen we samen de bevalling en de kraamtijd door. Zo zorgen we ervoor dat je een heerlijke kraamtijd hebt die bij je past.

 

En de verzekering?

 De zorg door KraamzorgEls wordt gewoon vergoed door je zorgverzekering. Ik werk samen met Kraammarkt. Zij hebben contracten met alle verzekeraars. De declaratie verloopt via hen. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken. 

Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen om dit even samen af te stemmen.

 

Wie ben ik?

 

Zo'n 30 jaar geleden ben ik gestart als kraamverzorgende. Jarenlang heb ik bij de reguliere kraamcentra gewerkt. Vervolgens heb ik als gastouder kinderen bij mij thuis opgevangen. Dit kon ik goed combineren met de zorg van mijn drie eigen kinderen.

Nu de kinderen wat groter zijn, kan ik me weer richten op mijn grote passie; De kraamzorg.